mandag 25. august 2008

Utstillingshelg.

I helga har det vært stor utstillingshelg her i Mo i Rana.Rana og Vefsnutstillinga gikk av stabelen,med Ranautstillinga på lørdag,og Vefsnutstillinga på søndag.Disse utstillingene går annet hvert år i Mo i Rana og Mosjøen,og i år var det Rana Trekk og Brukshundklubb(RTBK),som sto for arrangemanget.Ca.1100 hunder deltok,og Ranautstilligen hadde både lydighet og agilitykonkurranser i tillegg til eksteriørutstillingen.
Denne dobbeltutstillingen er veldig populær fordi man får bedømt hundene sine av to fordkjellige dommere på ei helg,så den er blitt større og større for hvert år.
Arrangenangsmessig er det litt av et løft,og det er mye arbeid for ildsjelene i klubben.Men vi har fått masse skryt i år(også),noen er aldri fornøyde,men det er det vanskelig å gjøre noe med.Men det er ikke alle utstillingene som har egen campingplass,dusjmuligheter,grilling,og det flotte friluftsområdet som vi har her i Rana,så de aller,aller fleste er storfornøyde.


Titti fikk CK og 4 BTK på Vefsnutstillingen på søndag,og det er vi kjempefornøyd med.Hun er helt avrøytet for tiden,så vi hadde ikke store forhåpninger om noen rødsløyfe engang.Vurderte faktisk å trekke henne.Gjett om vi er glad for at vi ikke gjorde det?

På Ranautstillingen på lørdag,fikk hun førstepremie og ble beste juniortispe.Ikke verst det heller.

2 kommentarer:

Pernille's ting og tang sa...

Gratulerer jentene mine! Så godt at dommerene så det samme som meg. Nemlig hvor vakker og stilig dere er:)JIPPI!

Stooooor varm nesesuss fra Lucky-gutten:)

sho sa...

I miss my dog. I had to put her to sleep last year. Seeing your dog at the dog show makes me want to adopt another one again. Sigh.