fredag 12. juni 2009

Godsnuppa vår!

Titti har hjulpet mor å luke ugress,derfor har hun litt blomsterstøv i panna!
Vi ønsker god helg til alle hundevenner!

5 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Er Titti hjelpsom å? Her har spett og slegge vært fram i dag. Major synes det er så utrolig tøfft. Dess større verktøy som kommer fram desto villere blir han... himmel og hav...
Flott lørdagskveld til deg også:)
Major hilser til Titti:)

magiceye sa...

so sweet!!!!


Have started a new meme Pet Pride where you can display your or your friends' pets every week beginning every Sunday! Do join in and share your pet pride with the world!

Brad sa...

She seems to be smiling in the photos.
Give her a nice pet from me.
Brad

AnneKa sa...

Hei hei! Tusen takk for koselige kommentarer. Titti er helt nydelig og du har noen flotte bilder av henne, ikke rart man blir så inderlig glad i disse firbente vennene. Mine wower begynner å bli gamle, de er 7,5 år og med denne rasen har eg sagt at alt over 7 år med dem er bonus. Karo har Syringomyelia men så lenge han får være hjemme i sofaen og bare kose seg i hagen går det bra og han har det bra.
Idag kom det plutselig litt varme og det var jammen deilig. På tirsdag hadde dere sånn fin sol på Mo mens her regnet det i bøtter og spann. Får håpe varmen blir her i noen dager, det hadde vi virkelig fortjent nå.
Masse hilsner fra Nesna!!!

disa sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風