mandag 29. juni 2009

Titti og lammene.

På årets Stennesdag fikk Titti hilse på lammene som sto i ei innhegning.
Det var spennende både for henne og lammene.
De var veldig nyskjerrige på hverandre,og ikke redd hverandre i
det hele tatt.Artig å se.
Titti fikk også se hester samme dagen,
men de var litt lenger unna.

4 kommentarer:

bea3855 sa...

Hei!
Jeg har like sett at Titti bli födt akkurat da nar min hund reiste bort, sa det er litt som hun har overtatt livet pa verden for han...
har en fin ny uke.
❀–•–❀ ❀–•–❀
Klem
Beatrice

Trollkåno sa...

Her var det noko kjent, ja.....sau (lam) og hund. Kjekt...

AnneKa sa...

Hei hei! Har nå skrevet et lite innlegg om syringomyelia i bloggen min. Får gjøre mitt for å gjøre denne forferdelig sykdommen kjent. Som eg skriver i bloggen er de to hundene mine som natt og dag i alt, t.o.m når det gjelder tenner. Timo har gode fine tenner og det har ikke Karo. Karo har heller aldri brydd seg med tyggebein o.l for å rense tennene. Nå hadde han noen veldig stygge tenner og betennelse i tannkjøttet. Derfor måtte han trekke og gå på antibiotika. Eg begynte å skulle pusse tenne hans men det måtte eg bare gi opp etterhvert, noe som kan være SM og den ømme nakken hans sin skyld. Om det er en svakhet i rasen eller om det er bare Karo som har dårlige tenner vet jeg ikke men oldefaren var helt tannløs som 14åring.
Pusser du tenne på Titti?

Mvh AnneKa

Ståle sa...

For et herlig møte mellom artene :-) Nydelige bilder. Et helt annet møte enn det gode Daxán fikk med sauer på våre turer den gang han og jeg gikk lange turer langs Jæren. Gjentatte ganger formelig reiste ulldottene bust og nærmest kjeppjagde den store lille dachsen. Det var nesten fornøyelig hadde det ikke vært for at det var litt skummelt.