fredag 14. august 2009

Godjentene våre på helgetur.

Titti og Frida koser seg utenfor campingvogna på Nesna forrige helg.7 kommentarer:

MajorogMeg sa...

Herlighet...så vakker de er begge to! Skikkelig go`jenter:)
Ser ut til at de har funnet tonen perfekt! Har sagt det før og sier det igjen...jeg ønsker meg en hund til! Major er den perfekte storebror!
Han snorker til jentene...sliten etter tur med veska på ryggen:)

Hespe sa...

Nyyydelig!!!

Ønsker deg en kjempefin fredagskveld, og en herlig helg Anne-Berit!

Klemmer fra Hildegunn

AnneKa sa...

Noen skikkelig godjenter er de, ja. Håpe det ikke var siste sommerhelga, sist helg. Det har regna noe innmari denne uka. Men idag fikk eg heldigvis klippet plenen. Ha en god helg alle dere!!
Klem fra Anne og gjengen:))

Som mine dager er sa...

Lille søte frøken Frida. Jeg faller helt i staver over fargene og ikke minst hvor søt hun er. Titti er vakker på sin voksne måte, men er det ikke alltid slik at det er de yngste som stjeler showet? Jeg kan ikke si annet enn at du har to skjønne hunder.

Også gleder jeg meg til den dagen vi kan møtes. Det bare må vi få til Anne Berit.

Jeg har linket deg i kveldens innlegg. Det bare falt meg så naturlig og det skjønner du sikkert. Du er alltid der med en kos kommentar i bloggen min, eller på Facebook. Mens jeg og min utålmodighet knapt har tid til å legge igjen kommentarer til de som besøker meg. Men du er der alltid, Anne Berit. Jeg smiler hver gang jeg ser ansiktet ditt på kommentarlisten for jeg vet at du har vært på besøk. Blir glad for hver kommentar, for hvert skrevne ord. Du bryr deg veldig, og det varmer. Så takk skal du ha!

Klemmer kommer din vei.

Marit

Bente sa...

De er så flotte begge to. De ser så rolige og trygge ut. Ikke som de tre propellene mine:) Ikke for det Chanti er litt eldre og roligere, men de to andre er til tider temmelig hyper. Nå har Lona fått løpetid så jeg regner med noen tøffe tider her hejmme fremover. Har gruet meg lenge til det skulle komme, men det er vel ikke til å unngå:)

Prinsesse Elin sa...

Hei på deg sunshine:)
Du virker alltid så bli og snill når det dukker en opp en kommentar med ditt smilende bilde på. Sånt blir jeg rett og slett veldig glad av. Ha en koselig dag. Masse klemmer fra Elin:)

Brad sa...

They look so happy.
I have a little surprise for you :)
Brad