lørdag 5. september 2009

Utstilling og hjemmekos.

Titti ble andre beste tispe med CK på Steinkjerutstillinga i dag.
Gjett om vi er stolt da?

Og her er lille Frida-mor,som var 4 dager for ung til å stille i valpeshowet.
Men alle ser jo at hun er verdens nydeligste,ikke sant?

6 kommentarer:

Trollkåno sa...

Klart Titti kom nesten til topps...og klart Frida er den nydelegaste!!
God sundag!!

Bente sa...

Gratulerer med det da. Hun luktet godt på certet denne gang. Hun er ei flott dame så det kommer nok, kanskje allerede neste gang. Lille Frida er bare en liten skjønnhet:) Noe så nuskat. Blir spennende å se når hun skal prøve seg i ringen.

Jeg for min del droppet både Steinkjer og Verdal i år. Like greit egentlig skjønner jeg, i hvert fall med Verdal. Der var det arrangøren som tok absolutt alt:)

MajorogMeg sa...

Gratulasjoner til Titti. utrolig vakker der hun står!!! Kunne tenkt meg å sett hun som vant..for Titti er FLOTT. Må nesten le av bildet av Frida..hun ser ut som en farskunge der a ligg...hehe...
Major er utslitt etter dagen. Vi har beiset rekkverk på terassen på hytta, han må jo følge med.
Majorklem til jentene:)

AnneKa sa...

Gratulere til Titti, hun er jo bare vakker da. Lillemor Frida også, hun kommer nok til å gjøre rent bord på premiebordet når hun får lov til å delta:)

Anne Grete sa...

Gratulerer så mye med Tittis flotte utstillingsresultat . Så artig når man blir plassert i BTK . Hun er så fin , så lykke til i fortsettelsen :)

Daxeé sa...

Gratulerer Titti! Det var moro.
Jeg var på utstilling forrige helg, men stilte ikke selv. Daxepappa skulle være sånn utstillingsleder og da kunne ikke jeg være med i konkurransen. Det ville uansett vært urettferdig overfor de andre valpene :-) For jeg er jo like fin som Frida - selv om jeg er en liten dachs...